El passat 30 de juny, es va celebrar al Pavelló Municipal de La Floresta el III torneig solidari de futbol sala femení. Va ser tot un èxit de participació. Aquí podeu veure les estadístiques del torneig:   12 equips, 107 jugadores, 26 partits, 122 gols, 82 faltes i cap targeta ni groga ni vermella. El resultat del torneig va ser:

CLASSIFICACIÓ FINAL

1r Laions
2n Dona Sana, AE
3r Pas a Pas
4t Domingueras
Mirasolenques
La Bordeta
MC’s Soul
Tiritas
Leonas
10è Vemuteras
11è Una mica de tot
12è Dottirs

Un altre any volem agrair la participació i solidaritat de totes les persones que es van acostar a La Floresta i que van gaudir de l’activitat i van col·laborar amb l’Associació. Tots els fons recaptats seran donats íntegrament al Laboratori del doctor Aleix Prat de l’Hospital Clínic de Barcelona, per a la creació d’un CAR contra tumors HER2+.

Així mateix, agraïm a tots els nostres patrocinadors i col·laboradors puntuals la seva aportació desinteressada.

GALERIA DE FOTOS

Amb la col.laboració del Clínic

PATROCINADORS: